FERESTRE

Ferestrele din lemn stratificat sunt realizate in fabrica noastra utilizand cele mai noi tehnologii care permit realizarea unui produs finit exceptional.

Ferestrele CLASS WOOD

Sunt executate din lemn stratificat de tei sau stejar. La comanda, executam o gama variata de modele de usi din lemn stratificat, baituite (colorate) sau vopsite (RAL) in nuanta dorita. Calitate mai presus de toate!

Avantajele tamplariei din lemn stratificat

– izolare termica K = 1,8 – 2,8 W / mpK; – izolare acustica R = 34 dB; – protejare impotriva infiltrarii apei si prevenire formare condens; – stabilitatea formei si dimensiunilor; – deschidere oscilobatanta.  

Date tehnice tamplarie lemn stratificat: 

  – umiditatea lemnului: 10– 12 %; – geam: termopan cu doua sticle sau tripan; – feronerie de ultima generatie AGB ITALIA; – lacrimar de aluminiu sau din lemn; – finisare: lacuri si baituri ecologice pe baza de apa, rezistente la ploaie, inghet si raze UV (ADLER) – etansare: garnitura siliconica – montata pe cercevea, pentru inchidere;

Tipuri de constructie ferestre

Finisaje

Vedeti posibilitatile de finisaj a tamplariei din lemn stratificat fabricate de noi.

Ferestre personalizate

Realizam ferestre din lemn stratificat pe culori si dimensiuni variate. La noi ai libertatea de a alege. Desigur un consultant iti poate oferi cele mai bune solutii si poate veni cu super idei!